Bemutatkozás

Újbuda Andor 60 Kft. 1119 Budapest, Andor u. 60. (Hrsz. 2913) végzett tevékenység és az általa hasznosított ingatlan bemutatása:

A telephely az Egér út mentén helyezkedik el a Rákóczi híd felé haladva az út jobb oldalán található.

   

A Tétényi út felől balra bekanyarodási lehetőség nincs, a város felől érkezve a Thán Károly utcai jelzőlámpával biztosított kereszteződésnél visszafordulva van lehetőség a szabályos bekanyarodásra.

(BKK járatok a Tétényi úton a 7-7/A jelű, a Thán Károly utcában a 58-as jelű autóbuszok + Kelenföldi pályaudvar és a 4-es Metro elérhető közelségben van.)

A 4-es metró üzembe helyezésétől a 153 autóbusz megváltozott útvonalon Gazdagrét és az InfoPark között közlekedik, a járat Pajkos utcai megállója telepünk közvetlen bejáratánál található.

   

A telephelyen 10 épületcsoport található, a bérbeadott területeken kutató-fejlesztő-ipari-szolgáltató-kereskedelmi tevékenységet folytatnak jelenlegi Bérlőink.

   

A bérleményekben a bérleti díjon felül, általános üzemeltetési költséget (ami 24 órás portaszolgálat, közös területek takarítása, karbantartása) és a külön nem mérhető közüzemi költséget (ami víz és csatorna használati díja, kommunális szemétszállítás, közös helyiségek fűtését, és megvilágítását) tartalmazza, valamint a fűtési átalánydíjat kell megfizetni a bérelt terület arányában.

  

Az áramfogyasztás megfizetése a bérleményekben felszerelésre került almérők alapján történik, havonta leolvasott fogyasztás szerint, melyre 5%-os kezelési költséget számolunk fel.

  

A telephelyen 24 órás folyamatos portaszolgálat működik, amely mellett IP kamerarendszert is működtetünk, amelyek az épületek homlokzatait, a teljes belső úthálózatot és a sorompónál lévő bejáratot is belátják.

   

A bérelt területek nagyságához viszonyított darabszámú állandó behajtási lehetőséget és parkolást biztosítunk.

  

A telephelyen 4 közös használatú vizesblokk található különnemű mellékhelyiségekkel, melyek takarítása a közös folyosókkal együtt naponta történik.

   

Igény esetén havonta fizetendő szolgáltatási díjért a telepen kiépített 1000Mbps sebességre képes vezetékes informatikai LAN hálózaton keresztül internet csatlakozási lehetőséget biztosítunk. A szolgáltatóval a jelenleg elérhető maximális sávszélességű szerződéssel rendelkezünk.

  

   

1119•Budapest•Andor u. 60.•Cégjegyzékszám: 01-09-170630

Telefon: 208-46-29 Fax:208-46-36 E-mail: iroda@ujbudaandor60.hu

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA